Vloercoating is een toplaag die bovenop een bestaande vloer wordt aangebracht. De coating kan dus ook prima bovenop tegels worden aangebracht. Er is wel wat extra voorbereidend werk nodig om de vloercoating op zijn best tot zijn recht te laten komen. Het is belangrijk dat de tegels zo strak en vlak mogelijk zijn voordat u de coating aanbrengt.

Zelf leggen of uitbesteden

Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het natuurlijk ook laten doen. Een specialist heeft het juiste gereedschap en ervaring om ervoor te zorgen dat de voorbereiding zo goed mogelijk gebeurt en de vloercoating uiteindelijk perfect uit de verf komt.

Vloercoating biedt de volgende mogelijkheden:

  • Een strakke uitstraling door de naadloze afwerking;
  • Vloercoating is waterdicht waardoor het eenvoudig is schoon te maken en minder snel voor vochtproblemen zorgt;
  • Vloercoating is stofvrij en slijtvast waardoor het jarenlang mee gaat en onderhoudsarm is;
  • Vloercoating is verkrijgbaar in vrijwel iedere RAL-kleur.
  • Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en laat u adviseren!

Ook kachels in de showroom

Als u toch langs de showroom komt dan kunt u ook gelijk een kijkje nemen naar de prachtige kachels en gashaarden die u bij ons kunt komen. Een bijpassend product want de kachels gaan perfect in combinatie met gietvloeren of vloercoating. De vloeren zijn bovendien eenvoudig schoon te maken, samen met een schone gashaard hoeft u er helemaal niet veel werk meer aan te besteden.

Vind een specialist op Vloerwereld.nl

Wil je de vloer van jouw woning vervangen? Zoek je een nieuwe trendy vloer voor de keuken? Of ga je nieuwbouwen en wil je een onderhoudsvriendelijke vloer voor de kamer? Er zijn talloze mogelijkheden. Via de experts van Vloerwereld.nl vind je uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden zoals laminaat, PVC, parket, tegels, tapijt en gietvloeren. Je vind hier ook adresgegevens van specialisten en vakmensen in de buurt en kan een offerte aanvragen voor jouw project.